AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.
Kia TopSelectie

Kia TopSelectie

Kia Topselectie

Niet alleen de nieuwe Kia’s hebben 7 jaar garantie, ook onze speciaal geselecteerde occasions hebben 7 jaar garantie, de Kia Top Selectie. Het Kia Top Selectie keurmerk staat voor kwaliteit en zekerheid, onderstreept door de 7 garanties op elke Kia Top Selectie auto standaard is:

 1. Garantie van 7 jaar
  Met 7 jaar garantie op uw auto (vanaf datum eerste toelating, dat is normaliter de datum van de eerste registratie) heeft u tot maximaal 150.000 km geen kosten aan reparaties veroorzaakt door defecten of storingen. De kosten van regulier onderhoud en normale slijtage zijn voor uw eigen rekening.
   
 2. Kia Internationale Wegenhulp
  Pech onderweg? Geen nood! Want met een Kia Top Selectie occasion bent u gegarandeerd van hulp onderweg, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U wordt geholpen bij u thuis, in Nederland en ook in de rest van Europa. Meer informatie en de voorwaarden vindt u bij ons in de showroom.
   
 3. 105 punten controle check
  Een occasion mag pas de naam Kia Top Selectie dragen als de auto aan de strenge 105 punten controle voldoet die door ons uitgevoerd wordt. Deze controle is een perfecte waarborg voor de kwaliteit en conditie van de occasion.
   
 4. Bekende onderhoudshistorie
  Alleen de beste occasions komen in aanmerking voor het Kia Top Selectie keurmerk, is de onderhoudshistorie van de auto bekend en aanwezig. De occasion heeft altijd volgens het fabrieksschema het onderhoud gehad.
   
 5. Gebruik van originele onderdelen
  Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staat boven alles. Daarom wordt iedere Kia Top Selectie occasion uitsluitend klaar gemaakt met originele onderdelen. Hiermee bent u verzekerd van een goede kwaliteit van uw Top Selectie auto. Voor het onderhoud en de uitvoer van de garantiereparaties kunt u in onze werkplaats terecht.
   
 6. Nationale Auto Pas
  Van elke occasion die wij te koop aanbieden klopt de kilometerstand altijd! Elke Kia Top Selectie occasion heeft een nationale autopas of tellerkaart. Dit geeft u inzicht in de kilometerhistorie van de auto en de werkelijk gereden kilometers.
   
 7. Afleveringsbeurt
  Vóór aflevering van elke Kia Top Selectie occasion, wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens de normen van de fabrikant. Zo bent u er van gegarandeerd dat uw auto altijd in topconditie de weg op gaat.

De Kia-modellen komen in aanmerking voor de Kia Top Selectie als ze:
- Jonger dan 5 jaar oud zijn;
- Minder dan 130.000 km gereden hebben;
- Schadevrij zijn.

Contactgegevens

Hooijer BV

Lebretweg 53
6861 ZZ Oosterbeek

T: 026 334 20 37
F: 026 333 59 67
E: vragen@autohooijer.nl
 
© 2017, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV