AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.

APK

Auto’s in Nederland ouder dan 3 of 4 jaar moeten gekeurd worden volgens de wettelijk vastgestelde eisen op veiligheids- en milieugebied. Om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen is er in Europa een wettelijke verplichte keuring.

De APK, Algemene Periodieke Keuring

Tijdens het keuren van uw auto beoordeelt één van onze keurmeesters uw auto op diverse belangrijke aspecten:
  • - Voor de verkeersveiligheid worden de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, de verlichting en de carrosserie van de auto gecontroleerd.
  • - Voor het milieu is het belangrijk dat de uitstoot van de uitlaatgassen en de uitlaat gecontroleerd wordt.
  • - Voor de registratie wordt de kilometerstand, registratie van het kentekenbewijs, chassisnummer en het brandstoftype gecontroleerd.

Op het moment van keuren worden o.a. bovenstaande punten gecontroleerd. Alleen een APK heeft geen garantie dat u weer een jaar lang probleemloos met uw auto kunt rijden. De APK is een momentopname. Om veilig te kunnen blijven rijden, is het van belang dat uw auto regelmatig onderhoud krijgt.

Wanneer is uw auto toe aan een APK?

Vanaf 1 januari 2008 is de frequentie van de APK gewijzigd en niet meer voor alle auto’s hetzelfde.

Wanneer APK

Uw auto toe aan de APK?

Bij Autobedrijf Hooijer Oosterbeek bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en keurmeesters keuren uw auto zeer secuur. Voor een scherp tarief van € 29,50 excl. viergastest/uitlezen en de administratie/afmeldkosten. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis. Indien wij punten tegenkomen die niet meer veilig zijn, nemen wij contact met u op om de kosten van een eventuele reparatie te bespreken. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Maak direct (telefonisch: 026 334 20 37) een afspraak voor de APK van uw auto, of maak online een werkplaatsafspraak.


Online werkplaatsafspraak plannen »

Contactgegevens

Hooijer BV

Lebretweg 53
6861 ZZ Oosterbeek

T: 026 334 20 37
E: [email protected]
 
Disclaimer
© 2024, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV