AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.
Auto Hooijer - Maak kennis met ons team

Auto Hooijer - Maak kennis met ons team

AFDELING VERKOOP


Showroom

Zowel voor nieuwe auto’s als voor occasions kunt u bij Auto Hooijer in Oosterbeek terecht. In onze showroom is de gehele Kia-lijn te bezichtigen. Ook hebben wij een ruim aanbod occasions. In onze showroom staat een ervaren team van medewerkers voor u klaar, om u zo goed mogelijk te adviseren en u een passend aanbod te kunnen doen.

Taxaties, financiering, lease

Het taxeren van uw auto en een op maat berekende financiering of lease-voorstel zijn zaken waarin onze verkoopadviseurs gespecialiseerd zijn. Om u de juiste informatie over een specifieke auto te kunnen verstrekken, en u op de hoogte te kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen, zorgen zij dat onze medewerkers regelmatig deelnemen aan opleidingscursussen en bijeenkomsten. Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en blijft.

Offertes, proefrit

Onze verkoopmedewerkers maken graag voor u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe auto of een occasion. Zij maken ook graag een afspraak voor een proefrit. Is het lastig voor u om tijdens onze openingstijden langs te komen? Bel dan gerust voor een afspraak op een tijdstip dat het u beter uitkomt.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00.
De afdeling Sales kunt u bereiken via:RECEPTIE


Advies op maat

Onze receptie is 6 dagen per week bereikbaar. U wordt door onze receptiemedewerkers ontvangen of ter woord gestaan door de telefoon. Onze receptiemedewerkers kunnen u helpen bij het geven van een goed advies, het maken van afspraken en het beantwoorden van al uw andere vragen.

Afspraak maken met de werkplaats

Het maken van een werkplaatsafspraak kan:
  • - telefonisch (026-3342037),
  • - aan de balie, of
  • - via onze internet site.

Maak direct online een werkplaatsafspraak

De receptiemedewerkers zorgen ervoor dat de juiste monteur de benodigde zorg aan uw auto kan besteden.
Niet alle reparaties laten zich plannen, ook daar houden wij rekening mee. Is er onverhoopt een probleem met uw auto, dan zal er na het vaststellen van de problemen zo snel mogelijk de juiste oplossing aangereikt worden.

Openingstijden Receptie

De receptie is van maandag t/m zaterdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur.
De receptie kunt u bereiken via:AFTER SALES


Werkplaats voor onderhoud en schadeherstel:

U kunt bij Auto Hooijer 5 dagen per week terecht in onze werkplaats. Daar staat een professioneel team voor u klaar. Zij hebben naast de reguliere technische opleidingen ook een groot aantal merkspecifieke cursussen gevolgd, waardoor zij in staat zijn om uw auto in topconditie te houden. Uw auto is bij Auto Hooijer in goede handen. Wij beschikken over de nieuwste gereedschappen en de juiste meet- en regelapparatuur.
Ook kunt u bij ons terecht als u schade aan uw auto heeft. Wij zijn immers Schadegarant-dealer.

Door ons multi-merken-beleid kunnen wij in onze werkplaats alle merken auto’s in onderhoud hebben. Wij voeren het onderhoud aan uw auto uit volgens het onderhoudsschema van het betreffende merk. Ook daarvoor beschikken wij over de juiste gereedschappen en apparatuur.

Magazijn voor onderdelen en accessoires:

Voor goed onderhoud aan de auto is het natuurlijk belangrijk dat de juiste onderdelen worden ingekocht met de juiste voorgeschreven kwaliteit. Voor de aankoop van onderdelen kunt u zowel als particulier en als bedrijf bij ons terecht.
De After Sales-afdeling kan met de aanwezige kennis en ervaring alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden in eigen huis uitvoeren.

Ook op het gebied van accessoires en de montage daarvan, bent u bij ons aan het goede adres. Voor het inbouwen van handsfree sets, navigatiesystemen en zelfs voor car entertainment draaien wij onze hand niet om.
Wist u dat onze After Sales-afdeling:
  • - alle merken in onderhoud kan hebben,
  • - werkt met vaste onderhoudstarieven,
  • - airco’s kan repareren en vullen,
  • - ruitreparaties uitvoert (reparatie van sterretjes is in de meeste gevallen gratis*),
  • - RDW erkend is,
  • - BOVAG lid is,
  • - alle Kia’s levenslange wegenwacht-service geeft.*

* Vraag naar de voorwaarden.

De afdeling After Sales is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.
Het is mogelijk om uw auto eerder te brengen voor onderhoud.

Contact After Sales

De After Sales-afdeling kunt u bereiken via:

Contactgegevens

Hooijer BV

Lebretweg 53
6861 ZZ Oosterbeek

T: 026 334 20 37
E: [email protected]
 
Disclaimer
© 2024, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV