AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.

Kia toont sportieve Picanto op de AutoRAI 2015

Id: 1896
Op de AutoRAI 2015 introduceert Kia een nieuwe top-uitvoering van de Picanto: de Picanto SportsLine. Het is een speciale uitvoering die het model een extra sportieve uitstraling geeft. De SportsLine heeft 'sportieve' accessoires zoals: 15 inch lichtmetalen velgen, side skirts en speciale bumpers in carrosseriekleur, een dubbel uitlaatsierstuk, een rood interieur met stof/leder combinatie en sportpedalen.

Om het comfortniveau te verhogen is het Picanto-topmodel uitgerust met parkeersensoren achter, privacy glass, een verwarmbaar stuur, verwarmde voorstoelen, smart-key met een start/stop knop, deurpanelen met kunstleder afgewerkt, een super vision cluster en elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-richtingaanwijzers.

De Picanto SportsLine wordt aangedreven door de standaard 1.2 CVVT-motor van 63 kW (85 pk) die de voorwielen aandrijft. De 1.2 CVVT driedeurs kost € 14.395,- terwijl de vijfdeurs-versie leverbaar is vanaf € 14.795,-.

"Afgelopen februari nog was de Picanto de best verkochte auto van Nederland, maar er was vraag naar een extra sportieve uitvoering. Zo net na de introductie van de facelift ronden wij het gamma daarom naar boven af met de introductie van een extra sportieve uitvoering", aldus Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

Category: Personenautos
Merk: Kia

Publicatiedatum: 2015-04-08
 
Disclaimer
© 2024, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV