AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.

Kia biedt tijdelijk Private Lease Editions

Id: 2806
Het privé leasen van een auto is populair. Dat blijkt uit de grote belangstelling voor de Private Lease Editions van de Picanto, Rio, cee'd en cee'd Sportswagon. Kia biedt deze versies aan met tijdelijke extra gunstige maandtarieven, waardoor het mogelijk is om een nieuwe Picanto te rijden vanaf 189 euro per maand all-in. De rijder hoeft alleen nog maar te tanken.

In 2015 groeide het aantal auto's naar 36.000, een verdubbeling ten opzichte van 2014 volgens de Vereniging van Nederlandse Autoleasebedrijven (VNA). Via private lease is het mogelijk direct in een nieuwe auto te stappen, waarbij kosten van onderhoud, verzekering, belasting en afschrijving zijn vertaald naar een aantrekkelijk maandtarief. Het is zorgeloos rijden met maximale zekerheid, wat Kia nog eens versterkt door de unieke 7 jaar garantie en levenslange pechhulp (voor klanten met een MijnKia-klantenkaart, die hun auto ieder jaar voor een servicebeurt aanbieden bij de Kia-dealer).

Met de Private Lease Editions speelt Kia in op deze populariteit van privé leasen. Tijdelijk zijn de maandtarieven extra gunstig. Het rijden van een Picanto kan vanaf 189 euro, een Rio vanaf 269 euro, een cee'd vanaf 339 euro en een cee'd Sportswagen vanaf 349 euro. Dit aanbod geldt tot en met eind juni.

Opmerkelijk is dat private lease ook bij jongeren in trek is. Zo'n 30 procent van de private leasecontracten wordt afgesloten door mensen tussen 18 en 35 jaar, terwijl zij slechts 18,9 procent van het Nederlandse personenautopark bezitten (bron: BOVAG-RAI). De verwachting is dat met name de belangstelling voor private lease bij deze doelgroep zal toenemen. Als belangrijkste reden om voor deze manier van mobiliteit te kiezen, wordt vooral de zorgeloze manier van autorijden genoemd: tegen een vast maandbedrag in een nieuwe of bijna nieuwe auto kunnen rijden.

Category: Lease en verhuur
Merk: Kia

Publicatiedatum: 2016-06-23
 
Disclaimer
© 2024, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV