AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.

Kia maakt prijzen Rio GT-Line bekend

Id: 3922
Kia maakt de prijzen bekend van de nieuwste telg in de GT-Line familie; de Kia Rio GT-Line. De Rio GT-Line wordt geleverd met een 1.0 T-GDi motor met 100 of 120 pk en is verkrijgbaar vanaf respectievelijk 21.235 euro en 22.735 euro. De verkoop is per direct gestart.

Na de GT-Line-versies van de Sorento, Stinger, Optima, Sportage, cee'd en Picanto introduceert Kia met de Rio GT-Line het zevende familielid in GT-Line uitvoering.

"De Rio is wereldwijd een van de bestverkochte Kia-modellen. In Nederland is in 2017 de verkoop van dit succesmodel met 54% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. De GT-Line versie zal de verkopen van de Rio dankzij de dynamische en sportieve styling én vele innovatieve comfort-en veiligheidssystemen zeker een extra impuls gaan geven. Met deze uitbreiding van de GT-Line familie onderstreept Kia tevens haar sportieve karakter", aldus Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

De sportieve versie van de Kia Rio debuteert op de Autosalon van Genève (8 t/m 18 maart) en wordt in april verwacht bij de Kia-dealers.

Category: Personenautos
Merk: Kia

Publicatiedatum: 2018-02-07
 
Disclaimer
© 2024, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV