AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.

Kia presenteert Design Editions

Id: 3982
Kia presenteert de Design Editions: een exclusieve gelimiteerde uitvoering van de Picanto, Rio, cee'd Sportswagon, Stonic, Niro en Sportage waarbij het uiterlijk centraal staat. Tot de extra uitrusting behoren onder andere lichtmetalen velgen, privacy glass, lederen bekleding en een schuif-/kantel zonnedak.

De Kia Picanto is als Design Edition uitgerust met de volgende extra's: 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass, een zwarte B-stijl en een chromen strip onder de ramen. Uniek in zijn segment is het 7" touchscreen met full map navigatie. En ook een Interieur Colour Pack (met de keuze uit de kleuren Navy, Brown en Black) is aanwezig.

De Kia Rio is als Design Edition voorzien van 15 inch lichtmetalen velgen, een verstelbare middenarmsteun en Seatwear: een combinatie van kunstleder en microvezel. Ook deze Seatwear is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Verder biedt de Design Edition full map navigatie, airconditioning en Bluetooth connectiviteit.

Het interieur van de Design Edition van de Stonic is eveneens voorzien van Seatwear, leverbaar in verschillende kleurcombinaties. Dit is inclusief airconditioning, cruise control inclusief snelheidsbegrenzer en 7" touchscreen met full map navigatie.

De cee'd Sportswagon is de Design Edition standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen en privacy glass. Mede dankzij de dual zone climate control, een in hoogte verstelbare passagiersstoel en elektrische lendensteunverstelling voor de voorstoelen biedt de cee'd Sportswagon Design Edition extra comfort.

De Kia Niro is er tijdelijk als Design Edition. Deze uitvoering wordt standaard geleverd als automaat, 18 inch lichtmetalen velgen, privacy glass, een schuif-/kantel zonnedak, stoelverwarming vóór en stuurwielverwarming.

Ten slotte is er ook een Design Edition van de Sportage. De uitrusting is extra compleet met standaard lederen bekleding, 8 inch touchscreen met full map navigatie, een JBL Premium Sound System en parkeersensoren voor. Verder zijn ook stoelverwarming vóór en achter, stuurwielverwarming, elektrisch verstelbare voorstoelen en smart key inclusief start-/stopknop standaard.

Prijzen:

  • Kia Picanto Design Edition, v.a. € 15.995,-
  • Kia Rio Design Edition, v.a. € 18.995,-
  • Kia Stonic Design Edition, v.a. € 22.055,-
  • Kia cee'd Sportswagon Design Edition, v.a. € 24.145,-
  • Kia Niro Design Edition, v.a. € 31.795,-
  • Kia Sportage Design Edition, € 32.685,-
Een Kia met Private Lease is beschikbaar vanaf € 189,- per maand. De Design Editions zijn beschikbaar vanaf € 239,- per maand.

Category: Personenautos
Merk: Kia

Publicatiedatum: 2018-03-02
 
Disclaimer
© 2024, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV