AUTOBEDRIJF HOOIJER B.V.

Kia ontwikkelt eigen olie

Id: 5196
Kia Motors Europe introduceert een eigen aanbod van olie en smeermiddelen. De motoroliën zijn speciaal ontwikkeld om de prestaties en het brandstofverbruik van de Kia-motoren te optimaliseren en de levensduur te maximaliseren.

De nieuwe smeermiddelen van Kia Original Oil moeten de Kia-rijder extra vertrouwen geven doordat de benzine- of dieselmotor gebruik maakt van op maat gemaakte olie. Kia Original Oil wordt aangeboden door alle officiële Kia-vertegenwoordigers in Europa als bij periodiek onderhoud de olie ververst of bijgevuld moet worden, zo ook bij de Kia-dealers en -reparateurs in Nederland. De olie is tevens te koop om als reserve in de auto te hebben, mocht de olie tussen de aanbevolen onderhoudsbeurten moeten worden bijgevuld.

"De Kia Original Oil is met dezelfde expertise ontwikkeld als de motoren in onze auto's. De smeermiddelen zijn zodanig ontwikkeld dat ze de verbrandingsmotoren van Kia optimaal beschermen en de levensduur maximaliseren", zegt Fred Sihler, Vice President of Aftersales bij Kia Motors Europe. "Kia Original Oil haalt ook de beste prestaties in onze geavanceerde motoren naar boven en geeft onze klanten extra vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat de lokale dealer hen altijd de best mogelijke motorolie kan leveren."

De verkoop van Kia-modellen met kleinere turbomotoren neemt steeds verder toe. Veel van die geavanceerde motoren, waaronder de Smartstream-motoren van Kia, vertrouwen op hoogwaardige oliën met een lage viscositeit om het brandstofverbruik te reduceren en de prestaties te verbeteren.

Kia Original Oil is ontwikkeld voor alle verbrandingsmotoren van Kia en worden aangeboden als 0W30 C2, 5W30 C3 & A3/B4, 5W40 en 10W40. De nieuwe smeermiddelen zijn geschikt voor uiteenlopende motorvarianten, van de 1,0-liter T-GDi turbobenzinemotor (te vinden in compacte modellen als de Picanto, Rio en Ceed) tot de 3,3-liter T-GDi-krachtbron in de Kia Stinger GT. De smeermiddelen zijn ook geschikt voor de dieselmotoren en hybride aandrijflijnen van Kia.

Category: Accessoires
Merk: Kia

Publicatiedatum: 2019-11-13
 
Disclaimer
© 2020, Autobedrijf Hooijer BV, Alle rechten voorbehouden   |   website: Megelink / Partners / BV